• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Het BC Trilan Tournament voor alle niveaus, sinds 2004 het internationale visitekaartje van BC Trilan uit Landgraaf.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

Recreatie

Wilt u meer informatie over BC Trilan, bezoek ons op één van onze speelavonden of neem contact op met een van de volgende bestuursleden:

Recreatiezaken: Roland van der Eerden  06 - 22399794   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Als recreatieve speler waant u zich bij BC Trilan in het paradijs, spreekwoordelijk dan wel. U heeft namelijk onbeperkt de keuze tussen maar liefst zes speelgroepen, verspreid over vier dagen in de week. Tevens spelen wij altijd wel in een sporthal bij u in de buurt. In het noord-oosten van Landgraaf wordt gespeeld in sporthal Ter Waerden (dorpskern Ubach over Worms) op dinsdagavond, vrijdagmiddag en vrijdagavond. In het zuid-westen van Landgraaf, hemelsbreed 4,5 kilometer verderop, speelt BC Trilan op woensdagochtend, woensdagavond en donderdagavond in sporthal Strijthagen (dorpskern Schaesberg). Alles bij elkaar een aanbod van ruim elf uur badminton per week. Hoe fanatiek bent u?!

Regelmatig organiseert de Recreantencommissie interne toernooien ter afwisseling. Meestal gepaard met veel gezelligheid, ook doordat het resultaat meestal op de tweede plaats komt bij dit soort activiteiten. Drie maal per seizoen is er een thematoernooi. Het herfsttoernooi, het kersttoernooi inclusief kerstbomen op de badmintonbaan en het lentetoernooi zijn steevast druk bezocht en zeer succesvol. De bijbehorende periodes waarin deze toernooien plaats vinden spreken voor zichzelf... Ook zijn de recreatieve leden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Trilan Clubkampioenschappen, georganiseerd door de Technische Commissie! Ook uitwisselingen met andere badmintonclubs uit de buurt staan regelmatig op het programma bij BC Trilan.

Ook als u op zoek bent naar wat meer handvaten bij uw badmintonspel, bent u bij BC Trilan aan het juiste adres. Na afloop van de jaarlijkse Open Speelavond(en) vind er standaard een cyclus van trainingen plaats voor beginners en andere geïnteresseerden. Alle basisvaardigheden komen daarbij aan bod zodat u snel op het gewenste niveau kan aansluiten. Tot ziens bij BC Trilan!

  

WELKOM --- STEUN ONS!

Sponsor ons via uw online aankopen, dit kost u slechts een aantal extra muisklikken. Ga hiervoor naar de SPONSORKLIKS pagina van BC Trilan.


BC TRILAN, voor
alle liefhebbers van badminton uit Landgraaf en omstreken. Klik snel verder voor meer informatie!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | LID WORDEN?
DEUTSCH | ENGLISH

JEUGDLOTTO

Visit fbetting.co.uk Betfair Review