• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

15-jul-2021: Trilan Zomerrooster

Trilan Zomerrooster nu ook beschikbaar voor externe spelers!
 
Vanaf dinsdag 20 juli is het bij BC Trilan mogelijk om de hele zomervakantie door te badmintonnen. Als aanvulling op de mogelijkheden die wij traditioneel onze vaste leden bieden, stellen we onze uren nu ook open voor nieuwe of externe spelers. Hieraan zijn wel enkele voorwaarden verbonden.
 
* Er geldt een beperkt aantal plaatsen voor externe spelers, vol = vol.
* Deelname is alleen mogelijk door individuele aanmelding vooraf via Whatsapp 06-25426659, uiterlijk 13.00 uur op diezelfde dag.
* Alleen de bevestiging door BC Trilan geldt als toegangsbewijs voor de specifieke avond.
* Deelname is alleen mogelijk door betaling van 3,= euro per avond, vooraf betaald na betaalverzoek.
 
* Bij drukte (>4 wachtende spelers) zijn alle aanwezige spelers verplicht om tijdig (na één gespeelde set) te rouleren.
* Bij drukte zijn op dat moment enkelspel wedstrijden niet toegestaan.
* Wij bevelen het zeer aan om ook wedstrijden te spelen met andere (Trilan-)spelers.
 
* Externe spelers dienen zelf voor shuttles te zorgen. Eventueel kunnen nylon shuttles ter plaatse geleend worden.
* Alle spelers samen zorgen voor de opbouw en de afbouw van de badmintonbanen.
* Ieder neemt de geldende covid19-maatregelen ter plekke in acht.
 
Op dinsdag (20-jul, 27-jul, 03-aug, 10-aug, 17-aug, 24-aug, 31-aug) wordt er gespeeld in sporthal Ter Waerden (Sportlaan 1) in Landgraaf.
Op donderdag (22-jul, 29-jul, 05-aug, 12-aug, 19-aug, 26-aug, 02-sep) wordt er gespeeld in sporthal Strijthagen (Hofstraat 1) in Landgraaf.
!!! Toevoeging, dinsdag 27-juli is geen badminton mogelijk!!!
 
Op alle dagen is de sporthal voor BC Trilan geopend van 19.00 uur tot 22.00 uur, waarbij jeugdleden (eventueel met een ouder) van BC Trilan tot 20.00 uur voorrang hebben voor hun wedstrijden. Elke avond is er een contactpersoon of bestuurslid in de sporthal aanwezig, aanwijzigingen dienen te worden opgevolgd.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review