• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

20-feb-2020 : Aangepast Rooster Rondom De Carnavalsvakantie!

Vanaf vrijdag 21 februari barst in ons land weer carnaval los. Dat betekent ook voor BC Trilan een aangepast speelrooster vanaf vrijdag 21 februari tot en met zondag 01 maart. Vrijdag 21 februari is Ter Waerden in zijn geheel gesloten. Dat zelfde geldt voor onze speelmomenten op maandag (SH Strijthagen) en dinsdag (TW Ter Waerden), geen badminton dus. Woensdag 26-feb (SH), donderdag 27-feb (SH) en vrijdag 28-feb (TW) is er alleen in de avonduren vanaf 20.00 uur badminton voor onze seniorleden. Alle andere speelgroepen gaan dus niet door op de vaste momenten. Het officiële speelmoment voor onze jeugdleden in deze vakantie is op vrijdagavond in Ter Waerden.

Wij wensen alle leden een fijne carnavalsperiode. Voor de 24 spelers die direct na de carnaval het toernooi van Dibad Dilsen (België) spelen, veel succes!

17-dec-2019 : Ho Ho, Op Naar 2020!

Aanstaande donderdag 19 december is het weer zover. Dan staat voor ruim 70 Trilanezen het Interne Kersttoernooi op de planning in sporthal Strijthagen. Eerst is het de beurt aan de bad-mini-ton kids vanaf zes uur, en om half acht starten alle andere leden. Doe je niet mee, kom dan in ieder geval kijken naar de wedstrijden op de sfeervol aangeklede badmintonbanen! Overigens zijn er soortgelijke plannen voor een dergelijk toernooitje in de zomermaanden, dus wie weet…  

Het kersttoernooi is direct de officiële start van onze kerstvakantie. Gedurende twee weken is sporthal Strijthagen niet beschikbaar. Tussen donderdag 19 december 2019 en zaterdag 04 januari 2020 kan er in sporthal Ter Waerden alleen gespeeld worden op vrijdag 27 december (vanaf 20.00 uur senior- en jeugdleden, zonder begeleiding) en vrijdag 03 januari (normale planning : C/D-selectie, A/B-selectie en seniorrecreatie).

Op zaterdag 04 januari 2020 is natuurlijk iedereen present op onze eerste Nieuwjaarsbingo in de Skylounge bij Jo. Geweldige prijzen zijn er te winnen, zonder twijfel een gezellige avond. Op onze Facebook-pagina is er meer informatie, even de aanwezigheid aangeven wordt gewaardeerd. Zondag 05 januari spelen In Balance TRILAN 1, Eventbuilders TRILAN 8 en Bakkerij Aroma TRILAN J3 vanaf 13.00 uur een thuiswedstrijd. Publiek is van harte welkom, al is het alleen maar al om het nieuwe jaar gezellig te openen.

Nog even een reminder : we zijn nog altijd op zoek naar een voorzitter. Ben of ken jij een potentiele voorzitter, neem dan snel contact op met een bestuurslid. Samen kunnen we veel goeds doen voor BC Trilan! Namens het voltallige bestuur, fijne feestdagen en een voorspoedig 2020 toegewenst!

19-nov-2019 : Jaarkalender Online!

De jaarkalender van 2019-2020 is online! Het heeft even geduurd voordat we alle informatie compleet hadden, maar vanaf nu kan iedereen de kalender bekijken bij downloads. Alle informatie omtrent halhuur en reeds geplande evenementen is hierin te vinden. De komende periode zal ook de online agenda met deze informatie worden gevuld. Neem regelmatig een kijkje op onze website of er nieuwe activiteiten zijn toegevoegd of dat er meer informatie bekend is gemaakt. Hopelijk tot snel in de sporthal!

03-nov-2019 : Intern Trilan Kersttoernooi!

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Ook bij BC Trilan vraagt iedereen dan af, wanneer is dat Interne Trilan Kersttoernooi nu precies. Hierbij de aankondiging van ons clubtoernooi op donderdag 19 december 2019. De recreantencommissie is al weer flink bezig met het regelen van de kerstbomen en de versiering, het is nu aan de leden om in te schrijven. Nogmaals, het toernooi is voor ALLE leden, van jong tot oud. Inschrijven kan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , via een trainer of bij Roland van der Eerden, Caroline Bosch, Jeannet Kremers, Monica Spijkers, Arjen Braad of Quentin Pfeiffer.

10-okt-2019 : Speelschema Rondom Herfstvakantie!

De kalender op onze website is inmiddels voorzien van de details rondom de herfstvakantie. Vanaf donderdag 10 oktober tot en met zondag 20 oktober is er een aangepast rooster. Simpel gezegd, geen training voor jeugdleden (uitgezonderd een keer vrijspelen) en alleen vrijspelen voor seniorleden in de avonduren.

Donderdag 10 oktober is sporthal Strijthagen in zijn geheel niet beschikbaar vanwege een extern evenement. Vrijspelen is er op vrijdag 11 oktober (20.00-21.30 uur), dinsdag 15 oktober (20.00-22.00 uur) en vrijdag 18 oktober (20.00-21.30 uur) in sporthal Ter Waerden. Sporthal Strijthagen is op woensdag 16 oktober en donderdag 17 oktober (beiden 20.00-22.00 uur) geopend voor vrijspel.

Alle jeugdleden mogen op donderdag 16okt 20.00u vrijspelen in Strijthagen. Let op, er is geen begeleiding aanwezig, de kids worden geacht normale wedstrijden te spelen. Ouders mogen deelnemen mits er voldoende ruimte is hiervoor.

11-jul-2019 : Voorzitter Gezocht, Profielschets!

BC Trilan is een grote gezonde vereniging met genoeg ruimte voor zowel recreatieve als prestatieve spelers. De betrokkenheid van prestatieve spelers is, mede door wedstrijden en trainingen, meer vanzelfsprekend dan voor recreatieve spelers. Juist bij de recreatieve spelers is het voor het bestuur van belang om extra energie en tijd te steken in het creëren van een verenigingsleven met aandacht voor het individu en betrokkenheid bij de spelersgroep.

De voorzitter …

 • Maakt deel uit van het dagelijks bestuur.
 • Draagt zorg voor het uitvoeren van het verenigingsbeleid.
 • Leidt de maandelijkse vergaderingen van het bestuur en zorgt voor een goede taakverdeling.
 • Is door middel van een pro-actieve houding een voorbeeld voor de vereniging en haar bestuur.
 • Heeft regelmatig contact/overleg met de diverse commissies en zorgt dat deze actief blijven.
 • Volgt externe ontwikkelingen en stemt deze waar nodig af op de organisatie van de vereniging.
 • Doet de PR van de vereniging, zowel bij de eigen leden als extern in de media.
 • Is het uithangbord voor de vereniging naar externe relaties (gemeente, bond, sponsoren).
 • Is aanwezig en aanspreekbaar, brengt mensen bij elkaar en heeft aandacht voor de hele vereniging.
 • Geldt als vertrouwenspersoon voor kaderleden en actieve leden en probeert zodoende de onderlinge sfeer positief te bevorderen.
 • Leidt de Algemene Leden Vergadering (jaarlijks in juni).

Aan de voorzitter de taak om de juiste focus van het bestuur te behouden, door zich als bestuur te concentreren op de ontwikkeling van de recreatieve tak, maar daarnaast ook oog te hebben voor de competitiespelers en hun prestaties. Kortom, met positiviteit en enthousiasme de passie voor de badmintonsport in het algemeen en de club BC Trilan in het bijzonder uitdragen!

Voor meer informatie, bezoek onze website www.bctrilan.com of neem contact op met een bestuurslid, Roland van der Eerden (06-22399794) of Anne Adriaens (06-42989912).

17-mrt-2019 : Kaj Riedl De Allerbeste Van Limburg!

De Limburgse kampioenschappen voor de jeugd zitten er weer op! Met een sterk vernieuwd en verjongde groep was BC Trilan present op het jaarlijkse festijn in Roermond. Onder leiding van de coaches Miquel, Shairone, Suzan en Andy werd er opperbest gepresteerd. Met drie titels was de 8-jarige (!) Kaj Riedl onder 11 jaar de beste van Limburg. Na verlies, maar wel een wake-up call, in de allereerste wedstrijd, ging hij alsnog op onderling resultaat door en was tot en met de finale de sterkste in het enkelspel. Met teamgenoot Fenna Rasch won hij de mixfinale van clubgenoot Gyano Verbrugge en partner. Ook de dubbelfinale werd gewonnen, met behulp van de partner uit Roermond, versloeg hij ook nu zijn mede Trilanezen Stan de la Haye en Gyano Verbrugge.

Lees meer...

20-jan-2019 : Ouderen In Beweging!

Afgelopen donderdag was er de kickoff van een nieuwe samenwerking tussen verschillende Landgraafse zorginstanties, The Move Factory en BC Trilan. Ouderen in beweging! Laag drempelig en samen bewegen. Ook op latere leeftijd is BC Trilan er voor u. Mooi thuis voor de deur opgehaald en netjes naar de sporthal gebracht. Om vervolgens op verantwoorde wijze met diverse spelvormen aan de slag te gaan. Hopelijk groeit dit initiatief uit tot een wekelijks beweeguitje voor vele ouderen. Voor meer informatie, neem snel contact op via Facebook of onze voorzitter Harry Peulen (bestuur).

26-nov-2018 : Rachelle Lemmens Is Limburgse Beste In Het Vrouwendubbel!

Afgelopen weekend waren er weer de Limburgse kampioenschappen badminton, deze keer in Reuver. Na vier overwinningen was de titel in het vrouwendubbel categorie 1 binnen voor Rachelle Lemmens met partner Kirsten Gennes. De twee powervrouwen hadden alleen tegen de nummers twee geplaatsten een derde set nodig.

Een niveautje lager, categorie 4, was het Nathalie Cremers die daadwerkelijk oppermachtig was en elke tegenstander deklasseerde. Het aantal inschrijvingen was gering, maar elke partij ging voluit. Maar één partij waren er per set meer dan tien punten voor de tegenstander. Limburgs kampioen in het enkelspel. Shairone Soliana bezorgde zichzelf, en BC Trilan, een geweldig weekend wat helaas net niet resulteerde in een finaleplek. De gewonnen strijd om derde plek werd, na wat kunst- en vliegwerk in de verlenging derde set, uitbundig gevierd.

Lees meer...

Visit fbetting.co.uk Betfair Review