• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Het BC Trilan Tournament voor alle niveaus, sinds 2004 het internationale visitekaartje van BC Trilan uit Landgraaf.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

21-apr-2018: BC Trilan Festivalzomer!

Natuurlijk is BC Trilan ook dit jaar weer terug te vinden op diverse festivals in de omgeving. Voor ons een mooie wijze om de spaarpot aan te vullen, voor onze leden en de andere externe vrijwilligers een mooie gelegenheid om elkaar te treffen buiten de normale sporthalmuren. Pinkpop op 15 tot en met 17 juni is de eerste in de rij. We zijn actief bij de bagagetent op zondag, de wegafzetting Dr. Calsstraat en de Vitaminebar. Heb je interesse om ons te helpen, neem dan contact op met Monique Geurten. Een unieke kans om de sfeer van het festival te beleven!

Op 30 juni en 1 juli werken we mee aan Parkcity Live. De bardiensten zitten al aardig vol, maar voor de kassa’s is er nog ruimte genoeg. Op een steenworp afstand zie je onder andere Anouk, Guus Meeuwis, Chef’s Special of Ronnie Flex. Opgeven kan bij Andy Cremers.

19-apr-2018: Aangepast Rooster Rondom Meivakantie!

Voor velen komt de meivakantie er weer aan. Dit keer wijken we af van de normale twee weken die de meeste basisscholen aanhouden. Houd hier dus rekening mee! Ons aangepaste rooster start pas op vrijdag 27 april aanstaande, Koningsdag dus! Tot en met donderdag 26 april gaan dus alle trainingen en speelmomenten gewoon door. Op Koningsdag is er geen enkele mogelijkheid om te spelen, niet in de middag, niet in de avond. Vervolgens vindt in dat weekend het Trilan Tournament in sporthal Ter Waerden plaats.

De week daarop is er wel een volledige Trilan vakantieweek. Geen trainingen voor de jeugdgroepen, bad-mini-ton, jeugdrecreatie en jeugdcompetitie. Ook voor de seniorcompetitiespelers is er geen training. Vrij spelen voor alle seniorleden kan op dinsdag-, woensdag- donderdag- en vrijdagavond vanaf 20.00 uur, tijdens de tijden van de seniorrecreatie.

Net als rondom carnaval, gaan we deze vakantie voor de jeugd duidelijker afspreken. Ook deze vakantie is er voor jeugdleden een mogelijkheid om toch een shuttle te kunnen slaan.  Dinsdag 01 mei van 20 tot 22 uur in sporthal Ter Waerden. Dit is dus bij de seniorrecreatie, dus zonder begeleiding van trainers, en natuurlijk is duidelijk dat de jeugdleden die komen, ook daadwerkelijk leuke wedstrijden gaan spelen. Hierbij verzoeken wij dan ook ouders om aanwezig te blijven en een oogje in het zeil te houden.

Na enkele normale dagen volgt dan het Hemelvaartsweekend en vervolgens het Pinksterweekend. Op Hemelvaartsdag en Pinkstermaandag zijn de sporthallen gesloten. Vrijdag 11 mei is er voor de A/B-Selectie geen training maar vrijspelen. Wij wensen iedereen fijne feest- en/of verlofdagen!

05-apr-2018 : KoningsParkdag Met BC Trilan!

Vrijdag 27 april viert heel Nederland de verjaardag van onze koning Willem-Alexander. Ook Park Ter Waerden doet daaraan mee door middel van complete dag speciaal voor de kids, en hun ouders. En natuurlijk doet BC Trilan ook mee! Wij zijn onderdeel van het spellenparcours waar alle kids aan deel kunnen nemen. Verder hopen we natuurlijk ook onze mooie badmintonsport te promoten. Heb je een vrij uurtje over op deze feestdag, kom dan vooral een kijkje nemen in sporthal Ter Waerden!

03-apr-2018 : REMINDER : Feestavond Voor Alle Trilanezen!

Hierbij ontvangt u de uitnodiging voor het Trilan-Feest op zaterdag 14 april 2018. Net als vorig jaar, toen voor het 10-jarig jubileum, zal er ook in 2018 een echte feestavond worden georganiseerd. Dus voor alle leden, jong en oud. Met vast en zeker ook aandacht voor onze kampioenen, jubilarissen en veel meer. De organisatie kan nog uitbreiding gebruiken, maar zorg in ieder geval dat je er bij bent op 14 april! Het feest vindt plaats in de kantine van sporthal Strijthagen. De (externe) vrijwilligers van onze evenementen ontvangen ook een uitnodiging, zij dragen BC Trilan natuurlijk ook een warm hart toe.

28-mrt-2018 : Toernooiresultaten Week 12!

Op zaterdag speelden de jeugdcompetitiespelers hun toernooi in Hoensbroek, het ranglijsttoernooi van BC Victoria. In het enkelspel wonnen Gino Monopoli onder 11 jaar, Demi Hoeppertz en Noah Ritzen onder 13 jaar en Beau Ritzen onder 17 jaar. Daarbij was er nog een tweede plaats voor Jordan Jongboom. In het dubbelspel was er onder 13 jaar goud voor de combi Jordan & Noah maar ook voor Jeslyn Jongboom en haar partner. Een zilveren medaille was er voor Gino en zijn partner. Ook in het gemengd dubbel waren er prijzen te noteren. Jordan en Jeslyn wonnen onder 13 jaar, Noah met partner onder 15 jaar en onder 17 jaar werd Beau met haar partner tweede. Zo leverde een volle zaterdag onze spelers weer de nodige prijzen op.

Lees meer...

10-mrt-2018 : Toernooiresultaten!

Afgelopen zondag waren Kaj, Kieran en Merijn in Hoensbroek. Zij namen daar deel aan het Springplanktoernooi van BC Victoria. Fenna was helaas te geblesseerd om mee te doen. Danique heeft de jongens de hele tijd begeleid en super goed gecoacht. Het was een best druk bezet toernooi, waarbij de jongens en meisjes lieten zien hoe bedreven zij reeds zijn in het badminton. Onze jongens speelden allen in een poule van vijf en mochten dus elk vier wedstrijden spelen.

Een wedstrijdje ging tot 21 punten en het toernooi verliep best vlot, met leuke en sommige spannende wedstrijden. Kieran en Merijn waren in dezelfde poule van JU12 ingedeeld en Merijn bleek de sterkere op dat moment. Merijn eindigde als derde in de poule, Kieran als vierde. Proficiat Merijn en Kieran, goed gespeeld! Kaj was ingedeeld bij JU10, daar er geen andere inschrijving bij JU9 was. Hij ging als een speer en wist drie van de vier wedstrijden te winnen. Super Kaj. Hij vond het leuk om tegen de grote jongens te spelen. Proficiat met je tweede plaats in deze poule. Maar hij was nog blijer met zijn gouden medaille, die hij kreeg als enige deelnemer in zijn leeftijdscategorie.

Lees meer...

26-feb-2018 : De Uitnodiging Voor Alle Trilanezen!

Hierbij ontvangt u de uitnodiging voor het Trilan-Feest op zaterdag 14 april 2018. Net als vorig jaar, toen voor het 10-jarig jubileum, zal er ook in 2018 een echte feestavond worden georganiseerd. Dus voor alle leden, jong en oud. Met vast en zeker ook aandacht voor onze kampioenen, jubilarissen en veel meer. De organisatie kan nog uitbreiding gebruiken, maar zorg in ieder geval dat je er bij bent op 14 april! Het feest vindt plaats in de kantine van sporthal Strijthagen. De (externe) vrijwilligers van onze evenementen ontvangen ook een uitnodiging, zij dragen BC Trilan natuurlijk ook een warm hart toe.

03-feb-2018 : Aangepast Rooster Rondom Carnaval!

Vanaf vrijdag 9 februari tot en met zondag 18 februari gaat bij BC Trilan weer een aangepast rooster in, natuurlijk vanwege de carnavalsvakantie waar velen van ons van zullen gaan genieten. Natuurlijk hebben de A/B- en C/D-selectie geen training (zoals geheel februari). Zij kunnen, net als alle seniorrecreanten, vrijspelen op vrijdag 9 februari en vrijdag 16 februari in sporthal Ter Waerden, en op woensdag 14 februari en donderdag 15 februari in sporthal Strijthagen. Alle avonden is dat vanaf 20.00 uur.

Voor de jeugd gaan we de vakanties iets duidelijker regelen. Zoals gewoonlijk is er voor de jeugdleden geen training bij alle groepen (bad-mini-ton, jeugdrecreatie, jeugdcompetitie). Echter, vanaf nu gaan we wel in elke vakantie een mogelijkheid aanbieden aan al onze junioren om toch een shuttle te kunnen slaan. Kijk voor elke vakantie periode even in de betreffende aankondiging wanneer dit voor die vakantie precies is. Deze mogelijkheden zullen steeds bij de seniorrecreatie zijn, dus zonder begeleiding van trainers, en natuurlijk is duidelijk dat de jeugdleden die komen, ook daadwerkelijk leuke wedstrijden gaan spelen. Hierbij verzoeken wij dan ook ouders om aanwezig te blijven en een oogje in het zeil te houden.

In deze vakantie zijn alle jeugdleden van harte welkom op donderdag 15 februari van 20 tot 22 uur in sporthal Strijthagen. Meer informatie en andere nieuwe afspraken over extra mogelijkheden om te spelen, zullen binnenkort onder de jeugdleden verspreid worden. Wij wensen iedereen fijne feest- en/of verlofdagen!

01-feb-2018 : Gezocht, Penningmeester!

Tot onze spijt heeft onze penningmeester Math Gootzen aangegeven te gaan stoppen als penningmeester. Zijn drukke persoonlijke agenda valt niet meer te combineren met zijn taken voor BC Trilan. Daarom zoekt het bestuur met enige spoed naar een opvolger. Als bestuurder dien je natuurlijk in ieder geval over voldoende communicatieve vaardigheden te beschikken. Je komt terecht in een hechte groep bestuurders die zich op vele fronten probeert in te zetten voor onze vereniging.

De bijbehorende functieomschrijving:
- Kennis hebben van financiële zaken, zoals het aanvragen van subsidies,
- Bekend zijn met eenvoudige boekhouding,
- Kennis hebben van telebankieren,
- Een begroting kunnen opstellen,
- Cijfermatig inzicht hebben,
- Rekeningen kunnen opstellen en beoordelen,
- Ervaring hebben met Microsoft Excel.

Pas jij binnen dit profiel en lijkt het je leuk deze functie binnen ons bestuur in te vullen? Neem dan contact op met voorzitter Harry Peulen! Indien je meer over de inhoud wil weten, kun je met contact opnemen met Math Gootzen. Ben je lid van BC Trilan en/of heb je affiniteit met de badmintonsport, reageer dan snel.

30-jan-2018 : Sponsor Intergarde Bewaking & Beveiliging!

Wat een prachtige weekenden heeft BC Trilan achter de rug! Eerst verzekerde Trilan 11 zich al van het kampioenschap en de week daarop Trilan 10. Na deze geweldige resultaten volgde Trilan 1 die kampioen werden in de tweede divisie afdeling 2, met een ruime voorsprong op alle tegenstanders. Als kers op de taart wist ook Trilan 2 na een spannend seizoen afgelopen zondag genoeg punten binnen te slepen om zich te handhaven in de tweede divisie. Geweldige resultaten dus voor onze club!

Lees meer...

Visit fbetting.co.uk Betfair Review