21-jan-2020 : 17th Trilan Tournament Komt Er Aan!

WEGENS COVID19-VIRUS GEEN DOORGANG. Achter de schermen is de organisatie van het 17e Trilan Tournament druk bezig met alle voorbereidingen. Dit jaar is Alpheios de hoofdsponsor en zodoende hopen wij iedereen te zien op zaterdag 18 en zondag 19 april aanstaande op het 17TH ALPHEIOS TRILAN TOURNAMENT. Via badmintonnederland.toernooi.nl kan iedereen inschrijven, uiterlijk op vrijdag 3 april aanstaande.

Uiteraard zijn wij op voor twee dagen ook weer op zoek naar een aantal vrijwilligers die ons willen helpen met het wafels bakken op zaterdag en zondag. Mocht je iemand weten die ons hierbij een paar uur wilt helpen, laat dit dan weten aan Bianca, Chantal, Mirella of Mike. Op zaterdagochtend hopen wij ook op een aantal Trilanezen die wat eerder te verwachten in de sporthal om ons te helpen met het opbouwen van banen, klaarzetten van de wedstrijdtafel en andere dingen ter aankleding van de sporthal.

Denk ook nog even allemaal aan de sponsoringmogelijkheid : Word VRIEND van het Tournament!
Een aantal 'Vrienden Van' hebben wij al mogen verwelkomen, maar uiteraard zijn wij nog altijd op zoek naar meer vrienden voor ons Tournament. Ons steunen doe je al vanaf een bedrag van € 5,00 euro. Tevens komt jouw naam op een leuk bord, dat wij zelf gaan maken! Mocht je verder nog vragen hebben, dan weten jullie ons te vinden!

Visit fbetting.co.uk Betfair Review