20-mrt-2018 : Trilan Clubkampioen Weer Ten Einde!

Op zondag 11 maart werden bij BC Trilan weer de jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd. Dit keer door Macey Hanssen, Veerle Wetzels en Miquel Waterreus. De organisatie was ondanks enige uitloop weer goed geregeld en iedereen heeft voldoende partijen kunnen spelen. Mooi om te zien was het aantal nieuwe bad-mini-tonners dat meedeed. Achtenvijftig spelers streden om tien titels. Daarnaast werden er ook nog dubbels gespeeld met een partner na loting. Dat leverde weer verrassend sterke combinaties op.

Lees meer...

04-dec-2017 : Aankondiging Trilan Clubkampioen 2018!

Op zondag 11 maart organiseert BC Trilan weer de clubkampioenschappen voor alle leden. Sporthal Ter Waerden is dan de hele dag het toneel van de interne titelstrijd. Competitiespeler, recreant of beginner, op elk niveau kun je meestrijden. De organisatie is in handen van Macey Hanssen, Veerle Wetzels en Miquel Waterreus en meer informatie volgt natuurlijk zo snel mogelijk. Hierbij alvast de flyer en houd deze datum vrij in de agenda!

22-feb-2017: Verdiende Winnaars Op Trilan Clubkampioenschappen!

Op zondag 19 februari vond het laatste Trilan-evenement in sporthal In de Bende plaats. Hoe anders kun je dat beter doen dan met een grootst clubtoernooi als de Trilan Clubkampioenschappen. Vierenzestig spelers speelden ieder twee onderdelen, het enkelspel en een dubbelspel waarbij de partner pas op de toernooidag bekend werd gemaakt. De wisselbekers, behorende bij de tien enkelspel categorieën, gingen weer over naar de nieuwe overwinnaars en mogen zich een jaar lang de beste van BC Trilan noemen.

Lees meer...

Archief Trilan Clubkampioen

Sinds het ontstaan van BC Trilan in 2007, is er meerdere malen getracht interne Clubkampioenschappen te organiseren. Vóór de fusie was zo'n clubkampioenschap al traditie bij zowel BC Trim als BC Landgraaf. In 2007 en 2009 mislukten beide pogingen jammerlijk. Tussendoor ging de editie van 2008 wel door. Na enkele jaren afwezigheid is in 2015 voor het eerst sinds lange tijd weer gestreden om de titel van Trilan Clubkampioen. Er werden nieuwe wisselbekers aangeschaft, waar we hopelijk in de komende jaren vele namen op mogen laten graveren. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is namens BC Trilan de contactpersoon voor dit toernooi. Hieronder een overzicht van de prijswinnaars.

 

2018 --- zondag 11 maart Goud Zilver
A/B-Selectie - ME Teun Gootzen Ayham Alazizi
A/B-Selectie - VE Macey Hanssen Bianca Meijer
SENIOR - MD Teun Gootzen & Nathalie Cremers Kay Raadschelders & Jimmy Smeijsters
C/D-Selectie - ME Shairone Soliana Denis Peters
C/D-Selectie - VE Suzan Vermeere Dunja Wijnands
SENIOR - VD Rachelle Haan & Dunja Wijnands Maartje Jegerings & Mirella Haartmans
Seniorrecreatie - ES Tejo Holka Arjen Braad
Jeugd U15-U17 - ME Jort Holka Noah Ritzen
Jeugd U15-U17 - VE Jill Konen Demi Hoeppertz
Jeugd U11-U17 - DS Jort Holka & Karen Echternach Noah Ritzen & Jasmina Hafez
Jeugd U11-U13 - ME Gino Monopoli Stenn Loo
Jeugd U11-U13 - VE Jeslyn Jongboom Ilana Niels
Jeugd U11-U13 - DS n.v.t. n.v.t.
Bad-Mini-Ton - ES Kaj Riedl Esra Peeters
Bad-Mini-Ton - DS Esra Peeters & Gino Monopoli Zoë Frols & Jeslyn Jongboom

 

Lees meer...

Visit fbetting.co.uk Betfair Review