• Welkom bij BC TRILAN!
    Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
  • Welkom bij BC TRILAN!
    Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
  • Welkom bij BC TRILAN!
    Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
  • Welkom bij BC TRILAN!
    Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

Sponsoring

BC Trilan is in 2007 ontstaan na een fusie tussen BC Trim en BC Landgraaf. Samen al sinds de jaren '70 een begrip in Landgraaf en omstreken. Anno 2019 telt de vereniging zo’n 220 leden. Een ruim aanbod voor zowel de recreatieve als de prestatieve speler, voor ieder wat wils! Het contributiestelsel is natuurlijk de grootste inkomstenbron van BC Trilan. Veel werk kunnen we opvangen door de inzet van kaderleden op vrijwillige basis. Daarnaast proberen we zorgvuldig om te gaan met uitgaven, en besparen op alles wat mogelijk is. Om de kwaliteit van trainers, spelers, kleding en materiaal te waarborgen, zijn we toch deels afhankelijk van externe sponsoren.

Wij staan ook altijd open voor bedrijven of individuen die ons als vereniging een warm hart toe dragen. Wilt u ons een handje helpen, vraag dan vrijblijvend informatie aan via één van de leden van het bestuur. We hebben diverse sponsorpakketten voor u samen gesteld, van enkele tientjes tot en met het hoofdsponsorschap aan toe. Natuurlijk ook een woord van dank aan alle deelnemers van de Trilan Jeugdlotto. Mooi om te zien dat zelfs enkele oud-leden op afstand BC Trilan blijven steunen met één of meer nummers.

VIER WEKEN GRATIS PROBEREN!

BC TRILAN, voor alle liefhebbers van badminton uit Landgraaf en omstreken. Klik snel verder voor meer informatie!

CONTACT | LIDMAATSCHAP | SPEELTIJDEN

Sponsor ons via uw online aankopen, dit kost u slechts een aantal extra muisklikken. Ga hiervoor naar :

( rechtermuisknop klik, gebruik incognito venster )

Visit fbetting.co.uk Betfair Review