20-sep-2017 : Zondag 24 September Vol Huis In Ter Waerden!

Aanstaande zondag 24 september is er de eerste thuiswedstrijd in sporthal Ter Waerden. Nogmaals duidelijk het bericht : alleen INDOOR schoenen worden geaccepteerd op de sportvloer! We starten om 09.30 uur met de opbouw zodat de wedstrijden op 10.00 uur officieel kunnen starten. Elk team heeft normaal gesproken een tweetal banen ter beschikking, echter de wedstrijdleiding is bepalend hierin. Trilan 2, Trilan 4, Trilan 5 en Trilan 11 trappen de zondag om tien uur af en zorgen ook voor de opbouw. Tussentijds spelen Trilan 8 en Trilan 9 om 12.00 uur. De afbouw wordt verzorgd door Trilan 1, Trilan 3 (starten om half een), Trilan 7 en Trilan 10 (starten om twee uur).

Lees meer...

29-mrt-2017: Ayham Alazizi & Suzan Vermeere Sporters Van Het Jaar!

Op de feestavond van 11 maart jongstleden, vonden natuurlijk ook een aantal verkiezingen plaats. De jaarlijkse verkiezing voor Sportman, Sportvrouw en Sportteam van het Jaar werd dit jaar professioneel opgezet, men kon vooraf via internet een unieke stem uitbrengen op de genomineerden. Bij Sportteam ging het tussen Trilan 2 en Trilan 7 en was de eindstand gelijk. Uiteindelijk bepaalde letterlijk het lot dat Trilan 7 de huldiging mocht ondergaan. Een mooie beloning na een mooi seizoen voor Jasper Roos, Mike Mesicek, Pim Rutten, Dunja Winands, Wendy Haan en invalster Thiska Braad.

Bij de mannen werd Ayham Alazizi overduidelijk Sportman van het Jaar. Met onder andere tien toernooioverwinningen hield hij Kay Raadschelders, Martijn Ploum en Chris Wachelder op gepast afstand achter zich. Bij de vrouwen werd Suzan Vermeere tot Sportvrouw gekroond. Na een jaar terug vechten van een zware blessure versloeg ze Nathalie Cremers, Beau Ritzen en Milou Meuffels.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review