• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

05-feb-2019 : Geslaagde Trilan Clubkampioenschappen!

Lambert Rinkens van de digitale Landgraaf Courant schreef een mooi artikel over ons Trilan Clubkampioen toernooi. Het geeft perfect de sfeer van afgelopen zondag weer, daar hebben wij weinig aan toe te voegen. Lees het daarom snel op www.landgraafcourant.nl. Natuurlijk wil de organisatie (Macey, Miquel en Chantal) nog de extra vrijwilligers bedanken die geholpen hebben deze dag. Leo Haan en Sanne Joosten hebben de hele dag gezorgd voor de wedstrijdtafel. Verder kregen alle deelnemers nog een lekker blikje Ice Tea gesponsord door Bei D’r Joep. Daar mochten we natuurlijk ook weer onze overheerlijke wafels bakken, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Trilan Jeugdkamp op 17 tot en met 19 mei aanstaande. Hopelijk is iedereen er volgend jaar weer bij. Tot dan!

Lambert Rinkens, Landgraaf 4 februari 2019, 17:25

Gisteren vond er het jaarlijkse BC Trilan Clubtoernooi plaats en de deelnemers kregen het echt niet cadeau. Ondanks de te winnen prijzen schijnt dit echter niet het belangrijkste te zijn bij de vereniging. Van onze verslaggever.

Het gaat de hele dag door. De deelnemers van het toernooi komen er niet vanaf met een partij. Meerdere partijen en dat in de wetenschap dat er al een aardige conditie nodig is om een partij af te werken. Het veld mag dan niet het formaat van een tennisveld hebben maar ondanks het kleinere oppervlak is het een constant heen en weer waarbij ook de nodige lenigheid aan te pas komt. Allesbehalve een cadeautje dus. Niet voor niets dat de vereniging dan ook het nodige fruit verstrekt en daar zitten opvallend veel bananen bij. Ook dat hoort bij een toernooi.

Dit doet echter niets af aan het plezier dat er duidelijk aanwezig is. Buiten dat echter zijn er echter nog een paar zaken opvallend. De sfeer is goed, gezellig of eigenlijk het best als familiar te omschrijven. En dat gaat van de allerkleinsten tot de iets ouderen die bij de leiding en ook bij het publiek te vinden zijn. Ook daar gaat het er relaxed aan toe.

Een ander opvallend gegeven betreft het feit dat BC Trilan er bewust voor kiest om de verantwoording steeds afwisselend bij andere leden in handen te leggen. Al doende kunnen dus steeds meer leden ervaring opdoen in organisatie en afhandeling van het te verrichten werk. De leden krijgen dan steun van een van de bestuursleden zodat er altijd de nodige ervaring als back up is. Ditmaal lag de verantwoording bij Chantal Mennens, Macey Hanssen en Miquel Waterreus met ondersteuning van bestuurslid Andy Cremers.

Natuurlijk wil iedere sporter graag de winst pakken en zo ook vandaag in Sporthal Ter Waerden. Vanaf de aller jongste deelnemers tot aan de oudste spelers toe. Presentjes worden er niet gegeven. Sommigen zijn iets feller dan anderen maar ook dat is de sportwereld normaal maar het is fair en sportief. Het verschil tussen een clubtoernooi en competitie is echter dat dit een ander meer persoonlijk gewicht heeft. Iedereen kent iedereen en wie wil er dan niet liefst de beste zijn?

Helaas kan echter niet iedereen met de wisselbeker onder de arm naar huis gaan. Maar ook de anderen ontvangen een prijs en een aandenken aan deze dag. De winnaars zijn hier terug te lezen.

Al met al een zeer geslaagd clubtoernooi met meer dan een winnaar.

 

WELKOM --- STEUN ONS!

Sponsor ons via uw online aankopen, dit kost u slechts een aantal extra muisklikken. Ga hiervoor naar de SPONSORKLIKS pagina van BC Trilan.


BC TRILAN, voor
alle liefhebbers van badminton uit Landgraaf en omstreken. Klik snel verder voor meer informatie!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | LID WORDEN?
DEUTSCH | ENGLISH

JEUGDLOTTO

Visit fbetting.co.uk Betfair Review